x

Bleeder giver ekstrakoncert

Bleeder giver ekstrakoncert

Peter Peters Bleeder efterkommer den store efterspørgsel og giver ekstrakoncert på Alice.

Den 13. marts har skuffede fans nu muligheden for at opleve legendariske Bleeder, hvor billetsalget til gruppens første klubkoncert i 15 år blev udsolgt på få timer. Punkgruppen giver en ekstra koncert den 13. marts 2020, og det foregår altså også på Alice i København, hvor den første koncert den 7. marts finder sted.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Bleeder: Psycho Power

Peter Peter er kendt som guitarist i Sort Sol, som han var medlem af fra 1977-1995, men er også blevet lidt en kult-figur, da han står bag soundtracket til Nicolas Refns danske narkofilm-trilogi Pusher I, II og III og en række andre film, ligesom han har været involveret i en række musikalske projekter og indspillet plader med blandt andre Kira Skov og Peter KyedPeter Peter, med det borgerlige navn Peter Schneidermann, er efterhånden blevet 59 år, og i forbindelse med guitaristens 50-års fødselsdag tegnede GAFFA sit eget mini-portræt af den excentriske, produktive og højt respekterede musiker.

LÆS OGSÅ: Peter Peter fylder 50

Repertoiret til koncerten vil være numre fra bandets to album Psycho Power (1997) og Sunrise (2004), men også nye og ukendte ting, og bandet spiller med tre guitarister, to bassister og to trommeslagere.

Billetsalget til ekstrakoncerten begynder den 7. november klokken 10 lige her.

Lineuppen til koncerten bliver som følger:

Peter Peter (guitar, vokal)

Marie Eline Hansen (vokal)

Bjørn Banke (guitar)

Mads Saaby (guitar)

Kaspar Luke (bas)

Morten Chrone (bas)

Povl Kristian (keys)

Peter Kyed (synth)

Mads Folmer Richter (trommer)

Rune Thøgersen (percussion)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA