x

Talentfulde danskere varmer op for Minds i Royal Arena

Talentfulde danskere varmer op for Minds i Royal Arena

Vinderen af Tak Rock Band Battle er nu fundet, og de skal nu varme op for The Minds of 99 i Royal Arena den 23. november i år.

Konkurrencen er netop overstået, og Høker endte med at løbe med sejren. Høker vandt i august DRs KarriereKanonen, så helt dårlige erfaringer med musikalske konkurrencer har de ikke. 

Tilbage i maj søsatte Royal-koncernen årets Tak Rock Band Battle i samarbejde med det, der efterhånden kan betegnes som et af Danmarks største rockbands: The Minds of 99. Siden da har håbefulde bands landet over haft mulighed for at byde ind med deres kunst i håbet om at være de heldige, som løber af sted med den altoverskyggende præmie: at få lov til at varme op for Minds, når solkongerne gæster hovedstaden og 16.000 publikummer i Royal Arena den 23. november i år.

LÆS OGSÅ: The Minds of 99 spiller kæmpekoncert i 2020

Høker er med egne ord en "trio, der mixer hiphop-elementer og moderne pop med et mere udfordrende lydbillede." Umiddelbart efter offentliggørelsen af sejren ved KarriereKanonen fik vi en hurtig snak med gruppen.

Hvordan vil I karakterisere jeres egen musik, og hvem er I inspirerede af?

– Dybdegående, velspillende, velspillet, genrefusionerende, men vi nævner ingen genrer. Vi er inspirerede af navne som The Minds of 99, Emil Lange, Benal, Ukendt Kunstner, Medina, altså især dansksprogede kunstnere. Det danske sprog er meget smukt, når det bliver sat i musik på den rigtige måde.

Så helt skævt er det ikke, at Høker får muligheden for at varme op for inspirationskilderne i Minds. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA