x

PREMIERE: Dizzy Mizz Lizzy er tungere end nogensinde før

PREMIERE: Dizzy Mizz Lizzy er tungere end nogensinde før

I dag udkommer Dizzy Mizz Lizzys nyeste udspil, og bandet har bevæget sig i en tungere og mere dyster retning.

Dizzy Mizz Lizzys nye single har fået titlen "California Rain" – og det er der en god grund til. Sangen blev til, efter frontmand Tim Christensen var en tur i netop Californien. 

– Jeg er begyndt at skrive mere i billeder og universer. Det må gerne være åbent, og det må gerne være paradoksalt. Her udspringer ordene af, at jeg selv var i Californien og forventede at få en masse lys og sol. Men det regnede i en uge, så sangen kredser om, at selvom ens ikke bliver indfriet, så tilpasser man sig, fortæller Tim Christensen i en pressemeddelse

LÆS OGSÅ: Arenakoncerter og nyt album fra Dizzy MIzz Lizzy

"California Rain" er samtidigt første forsmag på Dizzy Mizz Lizzys kommende album, som efter planen udkommer i begyndelsen af det nye år. 

– Vi er et sted i bandet, hvor vi – ligesom da vi begyndte – bare spiller uden at tænke på omverdenens forventninger. Så det tunge og det mørke kom naturligt frem, fordi det er et par af vores fællesnævnere. Dér kan vi virkelig dyrke det sted, hvor vi er allerstærkest: Spilleglæden i den maskine, vi har pudset på, siden vi var 14 år,  siger Tim Christensen og konstaterer videre:

– Det smager mere af metal, end det nogensinde har gjort, men uden at gå på kompromis med
melodien.

Albummet har endnu ikke fået en titel, men Dizzy Mizz Lizzy tager ud og præsenterer numre fra det ved fire store koncerter i Danmark. Som opvarmning kan man opleve både Psyched Up Janis og Bersærk.

4. april: Aalborg Kongres & Kultur Center

11. april: Odense, Jyske Bank Arena

17. april: København, Royal Arena

18. april: Aarhus, Ceres Arena

Se videoen til "California Rain":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA