x

Copenhell offentliggør kæmpenavn til 2020

Copenhell offentliggør kæmpenavn til 2020

Iron Maiden skal spille til Copenhell i 2020.

Copenhell har allerede præsenteret et væld af store navne til næste års festival. Og nu kan endnu et kæmpenavn annonceres, da festivalen har haft held til at booke legendariske Iron Maiden. Iron Maiden er fra Leyton i England og spillede også i 2014 på Copenhell. Koncerten er en del af monster-turnéen Legacy of the Beast, som begyndte tilbage i 2018, og som allerede har besøgt 39 lande og har optrådt for næsten to millioner publikummer.

LÆS OGSÅ: Copenhell er klar med 14 nye navne

─ Legacy-turnéen har været fantastisk indtil videre, og reaktionerne på sceneshowet og alle de vilde rekvisitter (og Eddie!), som jeg får lov til at lege med, har været fænomenale, fortæller Iron Maidens forsanger Bruce Dickinson i en pressemeddelse.

─ Hele bandet har haft det rigtigt sjovt. Vi glæder os enormt meget til at bringe den store Legacy of the Beast-oplevelse til Copenhell, hvor vi ikke har spillet siden 2014, så vi kan nå ud til endnu flere af vores fans, lyder det videre.

Iron Maiden er, blandt andet, kendt for sange som "Flight of Icarus", "The Trooper" og "Run to the Hills", samt deres bombastiske sceneshow.

Koncerten finder sted den 20. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA