x

Er du GAFFAs nye videopraktikant?

Er du GAFFAs nye videopraktikant?

På GAFFA søger vi en idérig videopraktikant, der interesserer sig for videoproduktion, konceptudvikling og podcast-mediet. Du skal have fingeren på pulsen og være bevidst om, hvilke nye tendenser der rører sig.

Som praktikant vil du arbejde tæt sammen med vores rare og dygtige videoredaktør Jeppe. Du vil få erfaring med alle aspekter af GAFFAs videoproduktion og have fingrene med i spillet fra første, spæde idé til sidste redigering og farvejustering. Vi tilbyder afvekslende arbejdsopgaver, som også involverer optagelser ude af huset.

Vi ser gerne, at du kommer fra en relevant uddannelse såsom Viborg Medieskole, VIA Multiplatform Storytelling, Medievidenskab, Oplevelses Økonomi eller lignende, men passion slår nogle gange profession.

Den ugentlige arbejdstid fastsættes med udgangspunkt i din institutions praktikvilkår. Arbejdstiden ligger som regel i hverdagene inden for normal kontortid, men aften- eller weekendarbejde kan forekomme.

Opstart hurtigst muligt.

Vi forventer som minimum, at du:

  • har erfaring eller kendskab til videoredigering. Vi bruger Abobe Premiere Pro.
  • ved hvordan man bruger et kamera
  • har gåpåmod og ikke er bange for at komme med idéer.

Vi tilbyder en praktikplads, hvor du kan få indflydelse på indhold og få en masse hands-on erfaring. GAFFAs redaktion ligger i hjertet af Aarhus, og du får søde, hjælpsomme og imødekommende kollegaer.

Praktiktiden er ulønnet og tiltænkt SU-modtagere og kan kombineres med tid til opgaveskrivning eller anden form for studievirksomhed.

Send en ansøgning, meget gerne vedlagt eksempler på tidligere arbejde, til videoredaktør Jeppe Ørum Madsen på [email protected], som også svarer på spørgsmål. Vi kalder til samtale løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Allerseneste frist er 15. december 2019.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA