x

Spil musik i udlandet

Spil musik i udlandet

Har du forsøgt dig med en musikkarriere i Danmark uden, at det rigtig lykkedes, kan det være, at du skal søge efter et nyt publikum. Der kan være stor forskel på hvilke musikgenrer, der er populære i forskellige lande, og derfor er der mulighed for, at dine sange bliver et hit i udlandet.

Ingen succes

Rigtig mange mennesker drømmer om at gøre karriere inden for musikken. Problemet er blot, at der er så mange mennesker, der har den samme drøm, at konkurrencen er utrolig hård. Dette betyder, at langt størstedelen af de håbefulde musikere aldrig opnår den succes, de drømmer om, med deres musik.

Selvom du garanteret helst vil have en musikkarriere op at køre i Danmark, er dette ikke altid en mulighed. Derfor må du stille dig selv spørgsmålet, om du brænder så meget for musikken, at du er villig til at forsøge at gøre karriere i udlandet. Det kan nemlig være, at din musik slår til uden for Danmark.

Vær realistisk

Overvejer du at forsøge dig med en musikkarriere i et andet land, er det naturligvis vigtigt, at du er realistisk. Har du i forvejen et øvelokale eller måske et hjemmestudie, er det ikke sikkert, at du skal flytte til udlandet lige med det samme.

Det er helt fint at starte med at spille nogle numre på barer eller små scener i udlandet. Ser det ud til, at folk kan lide din musik, kan du gøre mere ud af at spille i det pågældende land, men der er ingen der siger, at du skal rive hele din tilværelse i Danmark op fra starten af.

Transporten frem og tilbage

Skal du rejse til udlandet mange gange, er det en god idé at finde en praktisk ordning med parkering af din bil ved lufthavnen. På Parkos.dk kan du finde Billund Lufthavn parkering billigt. Her kan du nemlig sammenligne, hvor meget du skal betale for parkering ved de forskellige udbydere.

Har du først fået parkeret bilen ved Billund airport kan det være lettere for dig at finde koncentrationen frem, mens du er ude at rejse. Billund Lufthavn parkering er ligeledes en fordel, når du vender hjem til Danmark igen, fordi du på denne måde ved, at der står en bil ved Billund Lufthavn og venter på dig.

Et godt netværk

Har du spillet musik i Danmark i mange år, kender du sandsynligvis mange mennesker inden for branchen. Dette kan være vigtigt, når det gælder en karriere, da det ofte er dit netværk, der kan skaffe dig spilletid på de forskellige scener.

Rykker du til udlandet, skal du starte forfra med at bygge dit netværk op. Dette kan være fint, hvis du kommer ind det rigtige sted fra starten af, men det kan ligeledes være mange skridt bagud, hvis du ikke kan finde de rigtige folk.

Selvom det er en god idé at lytte til, hvad folket ønsker, er det også vigtigt, at du spiller musik, som du kan genkende dig selv i. Musik bør nemlig være sjovt at spille, det er bare en fordel, hvis folk kan lide det, du laver.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA