x

Phlake udsender ny single op til Royal Arena-koncert


I morgen afholder Phlake en stort anlagt koncert i Royal Arena, og som en lille forsmag har de netop sendt singlen "Baby Steps" med Mercedes the Virus på gaden.

Der er lagt op til en af de større folkefester, når Phlake i morgen inviterer folket indenfor i Royal Arena. Den danske r&b- og hiphop-duo har rakt hånden ud til et vaskeægte potpourri af upcoming kunstnere – i flæng kan nævnes Soon, KOPS, Artigeardit og Emil Kruse – til deres opvarmningsshow, som bliver udført under ledelse af DJ Ary. Nu lægger Phlake yderligere i kakkelovnen ved at tage en spritny sang med i arenaen. Der er tale om "Baby Steps", som efter "Waited All Summer" er gruppens andet samarbejde med Mercedes the Virus. 

LÆS OGSÅ: Phlake præsenterer stærk support til arena-show

Her anlægger Mercedes bløde vokal det musikalske bagtæppe i duetten, mens frontmands Mads Bos vokal har fået en tur i stemmeforvrængeren på et nummer, der fører Phlake ud ad en mere energisk, up-tempo-præget sti sammenlignet med tidligere mere tilbageholdende, sensuelle hits som eksempelvis "Breakup Business" eller mere umiddelbare rapnumre som "Angel Zoo". 

– Vi har længe haft et ønske om at samle hele Danmark til én kæmpestor aften i Phlake Mansion – det gør vi i Royal Arena. Showet bliver det største og vildeste, vi nogensinde har lavet. Ud over en masse ny musik, et kæmpe lysshow og hemmelige gæster kan man både forvente nærværende elementer fra vores siddende koncerter samt en kæmpe Phlake-dansefest, der med spejlkugler, lummerhed og neonlys sigter efter hofterne, udtaler Jonathan Elkær, producer i Phlake. 

Phlake har med hits som "Pregnant", "IKEA Episodes" og "The Rascal" med mere for længst manifesteret sig som et af landets tungeste navne og blev da også nomineret til Årets Popnavn ved dette års Danish Music Awards. De har også gjort det til en vane at udsælge koncerter i udlandet, herunder i Amsterdam, Berlin og London og spiller også hyppigt for store publikumsmasser herhjemme. Sådan en var til stede på sidste års Grøn Koncert, hvor Phlake slap af sted med habile fire ud af seks stjerner fra vores anmelder.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Langt forspil fra rhythm'n'balls-duoen

Du kan stadig købe billetter til morgendagens koncert i Royal Arena via linket her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA