x

Albumaktuelle The Script kommer til Danmark

Albumaktuelle The Script kommer til Danmark

The Script sender i dag et nyt album på gaden og annoncerer i samme ombæring, at de vender tilbage til Thy Rock i 2020.

"Hall of Fame". "The Man Who Can't Be Moved". "Breakeven". "Superheroes". Det kan måske virke som lang tid siden, men der var rent faktisk en periode i slut-00'erne til start-10'erne, hvor irske The Script skød hits ud og fyldte koncertarenaere og spillesteder, som det passede dem. Blandt sidstnævnte var Thy Rock 2013, og nu vender hitmagerne tilbage, når de gæster Thisted til næste år. Det bliver helt ekslusivt The Scripts eneste koncert i Danmark i det kommende år. 

LÆS OGSÅ: Lukas Graham annoncerer danske festivalkoncerter i 2020

– Det er fantastisk, at det er lykkedes os at få The Script tilbage på Dyrskuepladsen. Jeg husker stadig deres optræden i 2013 som en helt særlig musikalsk oplevelse. De tog Thy med storm, og det er jeg sikker på, at de gør igen i 2020. Vi ser frem til at byde The Script velkommen til Thy Rock, udtaler formand for Thy Rock, Hans Peter Jarl Madsen. 

Samtidig udgiver trioen, bestående af Danny O'Donoghue, Mark Sheehan og Glen Power, i dag Sunsets & Full Moons, bandets i alt sjette albumudgivelse. Ifølge bandet selv er udgivelsen en spirituel opfølger og efterfølgelse til det selvtitlede debutalbum, som katapulterede The Script direkte ind på toppen af hitlisterne.

– Jeg synes, det er det mest gribende album, vi nogensinde har lavet. Vores musik har altid handlet om at være sammen med publikum og det at skrive om ens følelser og dele dem, siger frontmand O'Donghue om det nye album.

LÆS OGSÅ: Interview: The Script

Lige her kan du købe dine billetter til Thy Rock den 26 og 27. juni, som altså foruden The Script også har store navne som Lukas Graham, Magtens Korridorer, Citybois og Jonah Blacksmith på plakaten.

Glem endelig ikke i farten at se musikvideoen til "The Last Time" fra Sunsets & Full Moons herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA