x

Beck indspiller ny ep i Princes studie

Beck indspiller ny ep i Princes studie

I forbindelse med indspilningen af en ep-session slog Beck sin vej forbi Princes legendariske studie Paisley Park, som da også har lagt navn til ep'en.

Becks forestående album Hyperspace har udgivelsesdato den 22. november, men Grammy-vinderen har tilsyneladende tid og overskud nok. I hvert fald lagde han sin vej forbi Princes tidligere studie Paisley Park i Chanhassen, Minnesota, og dette affødte en session bestående af to Beck-numre i form af klassikeren "Where It's At" og den nyere "Up All Night" samt et medley af Prince-sange på fem og et halvt minut kaldet, meget passende, "The Paisley Experience". 

LÆS OGSÅ: Beck annoncerer nyt album – hør to smagsprøver

Paisley Park Records var Princes eget pladeselskab, som blev skabt i 1985 i kølvandet på popprinsens kæmpemæssige succes med Purple Rain. Labelet tog navn efter sangen af samme titel fra albummet Around the World in One Day, og to år senere indrettede man så et indspilningsstudie af samme navn, hvor Prince indspillede og boede, efter hans pladeselskab lukkede i 1994. Det var faktisk netop i Paisley Park-komplekset, han blev fundet død i en elevator i 2016. 

Den fulde Beck-session er tilgængelig på YouTube og på Amazon Music fra den 18. november. Indtil da kan du varme dig med en kort Behind the Scenes-video nedenfor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA