x

Hjalmer tager på ny, landsdækkende turné

Hjalmer tager på ny, landsdækkende turné

Den unge troubadour giver koncert i Danmarks fire største byer i 2020

Hjalmer udgav i sidste uge sit debutalbum Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner og tager i den anledning på turné rundt i landets fire største byer til næste år.

Hjalmer har haft et aktivt år, der har gjort ham til et velkendt indslag på landets spillesteder, hvor han blandt andet gav koncerter på Roskilde Festival og Smukfest i sommer.

LÆS OGSÅ: Hjalmer var ung og gammel på Roskilde Festival

I øjeblikket er den 24-årige musiker på en omfattende akustisk duo-turné med Simon Luth, der i alt bliver til 40 spillede shows, når efterårs-turnéen når sin afslutning til december.

Til næste år tager han debutalbummet med sig, når han drager på landsdækkende albumturné:

– Albummet består af sange om stor ensomhed og stor sorg og følelsen af at sidde alene og ikke vide, om man kan overskue at stå op igen næste dag. Sange om stor kærlighed og stor vilje til at leve og blive ved med det. Sange, som kommer fra håbet om, at i morgen alligevel bliver bedre. Nu glæder jeg mig bare til, at de skal ud og leve, og jeg glæder mig til at høre folk skråle med, fortæller Hjalmer om det nye album og de kommende koncerter.

LÆS OGSÅ: Glad popdreng strækker den lige langt nok

Hjalmer optrådte desuden til dette års GAFFA-Prisen, hvor han også modtog en GAFFA-Pris for “Årets danske solist” oven på udgivelsen af debut-ep’en Skabt Til At Være Ung og den efterfølgende turnévirksomhed.

I dag har Hjalmer mere end 25 millioner afspilninger på Spotify og er plukkeklar til at tage på sin landsdækkende turné til næste år med både ep og album i bagagen.

Billetsalget er netop gået i gang, og billetter til næste års turné kan købes her.

Tourplan

27.03: Aalborg, Skråen

28.03: Aarhus, VoxHall

03.04: København, Store Vega  

04.04: Odense, Posten


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA