x

Jung tager på første danmarksturné

Jung tager på første danmarksturné

Den danske trio inviterer til deres første landsdækkende turné i 2020

Jung har brug for mere plads. Derfor annoncerer den danske rock/pop-trio nu deres første landsdækkende turné til næste år, hvor turnéens afsæt i Lille Vega er blevet opgraderet til Store Vega. 

Den danske trio har hittet med sangene "Jeg Skal Nok Vente" og "Hun Kommer Tilbage" og formåede desuden at melde udsolgt efter blot ét døgn, da de annoncerede debutkoncert på Hotel Cecil i København i oktober. Koncerten finder sted 5. december.

Nu er det så blevet tid for gruppen til at drage ud i det ganske danske land, og de kommer derfor forbi København, Aalborg, Aarhus og Odense, når de tager på landsdækkende turné i april 2020.

Bandet fortæller selv om deres egen lyd:

– Vi er alle tre meget almindelige drenge, der håber at kunne kommunikere nogle af de følelser, vi alle sammen hele tiden står over for. Vi håber beskedent, at vores musik kan være med til at samle generationerne. Både når alting er skønt, og når alting bliver sværere. Det forsøger vi at gøre med en lyd, som er let tilgængelig og genkendelig, men med en vision om at skabe et dybt, åbent og fremadskuende lyd-univers.

Desuden kan Jung opleves som support for rap-duoen Benal, når de senere på måneden tager på deres Benal Amazing Tour 2019, der også når bredt omkring det danske kongerige.

LÆS OGSÅ: Benal offentliggør storhittende support-navn

Billetterne til trioens første danmarksturné kan købes her.

JUNG – TOUR 2020

01.04 Store Vega, København

03.04 Skråen, Aalborg

04.04 Atlas, Aarhus

08.04 Posten, Odense

Varm op til turnéen med "Jeg Skal Nok Vente":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA