x

Bleeder kommer også til Aarhus

Bleeder kommer også til Aarhus

Peter Peters Bleeder indtager VoxHall i Aarhus den 3. april 2020.

Bleeder er gendannet og har annonceret to københavnske koncerter i foråret 2020, og nu kan aarhusianere også glæde sig til at blive blæst bagover af god, gammeldags punk-musik. Peter Peter kan nemlig offentliggøre, at bandet også giver koncert på Jyllands-siden af Storebælt. Nærere betegnet bliver det i VoxHall i Aarhus den 3. april 2020. 

Peter Peter er kendt som guitarist i Sort Sol, som han var medlem af fra 1977-1995, men er også blevet lidt en kult-figur, da han står bag soundtracket til Nicolas Refns danske narkofilm-trilogi Pusher I, II og III og en række andre film, ligesom han har været involveret i en række musikalske projekter og indspillet plader med blandt andre Kira Skov og Peter KyedPeter Peter, med det borgerlige navn Peter Schneidermann, er efterhånden blevet 59 år, og i forbindelse med guitaristens 50-års fødselsdag tegnede GAFFA sit eget mini-portræt af den excentriske, produktive og højt respekterede musiker.

LÆS OGSÅ: Peter Peter fylder 50

Repertoiret til koncerten vil være numre fra bandets to album Psycho Power (1997) og Sunrise (2004), men også nye og ukendte ting, og bandet spiller med tre guitarister, to bassister og to trommeslagere.

Billetsalget til koncerten i VoxHall er allerede i gang lige her.

Lineuppen til koncerten bliver som følger:

Peter Peter (guitar, vokal)

Marie Eline Hansen (vokal)

Bjørn Banke (guitar)

Mads Saaby (guitar)

Kaspar Luke (bas)

Morten Chrone (bas)

Povl Kristian (keys)

Peter Kyed (synth)

Mads Folmer Richter (trommer)

Rune Thøgersen (percussion)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA