x

Rasmus Nøhr giver julekoncert

Rasmus Nøhr giver julekoncert

Spiller julen ind på Hotel Cecil

Rasmus Nøhr har for nylig afsluttet sin efterårsturné, men han er ikke færdig med at spille for i år, da han netop har annonceret en akustisk julekoncert 15. december på Hotel Cecil i København for et siddende publikum.

Sangeren og sangskriveren debuterede i 2004 med et selvbetitlet album og har udgivet yderligere fire album, senest sidste års Monas butik. Blandt hans mest kendte sange kan nævnes "Det glade pizzabud", "Sommer i Europa", "Alderspræsident", "Sød musik" og "Retursekund". Hans første album og det fjerde, Fra kæreste til grin fra 2010, har begge solgt til guld, mens toeren, Lykkelig smutning fra 2006 fik platin.

LÆS OGSÅ: P3 dræbte Rasmus Nøhrs saxofon

Rasmus Nøhr har for vane at flyve til varmere himmelstrøg i de kolde måneder – måske for at få det nice i Nice, som han selv synger om i "Sommer i Europa" – men efter efterårets turné skiftede han mening: “Jeg og mine med-musikanter er blevet mødt med stor kærlighed og glæde over hele landet, og det har fremprovokeret en tidlig julestemning," udtaler han i en pressemeddelelse.

Efterårets tour gik uden om København, men det bliver der nu rådet bod på med koncerten på Hotel Cecil.

Billetsalget er i gang via Ticketmaster.

Varm op med "Et kys af gangen" fra albummet Monas butik:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA