x

Harry Styles præsenterer ny sang på SNL


Den tidligere One Direction-stjerne holdt i weekenden premiere på smagsprøve nummer to fra sit kommende album i tv-showet Saturday Night Live, og nu er sangen "Watermelon Sugar" blevet udsendt i officielt format.

Det går stærkt for Harry Styles for øjeblikket. I forrige måned begyndte den britiske verdensstjerne at servere fra retterne fra hans album Fine Line, som efter planen udgives i den 13. december, med førstesinglen "Lights Up". Sidenhen annoncerede Styles i onsdags en større verdensturné, som blandt andet gæster Danmark og Royal Arena den 4. maj næste år. 

I lørdags var Styles ydermere gæstevært og musikalsk indslag på det amerikanske tv-show Saturday Night Live på NBC, som bliver set af flere millioner amerikanere hver lørdag aften. Her holdt han premiere på sangen "Watermelon Sugar", som er en ode til sommeren og smagen af frodige frugter. 

LÆS OGSÅ: Harry Styles til Danmark

Nu er sangen så blevet udgivet igennem de officielle kanaler, blandt andet på Styles' YouTube-kanal, og den har således allerede erhvervet sig over 2,8 millioner visninger.

Se den fulde optræden og samtidige verdenspremiere af "Watermelon Sugar" fra SNL i lørdags herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA