x

Love Shop annoncerer turné med ny konstellation

Love Shop annoncerer turné med ny konstellation

Jens Unmack drager sammen med Mika Vandborg og Mikkel Damgaard ud på Danmarksturné i en ny form

Love Shop er ikke blege for at turnere Danmark tyndt og er heller ikke blege for at gøre det ofte. Men når gruppen, som lige har annonceret en ny Danmarksturné i 2020, drager ud næste gang, bliver det i en ny, unik konstellation, som ikke er set på de danske landeveje før i Love Shop-sammenhæng. Frontmand Jens Unmack, Mikkel Damgaard (producer og keyboard) samt Mika Vandborg (guitar) besøger i det nye år 12 spillesteder rundt omkring i hele landet under navnet "Love Shop 3". Og det er altså første gang, at det kommer til at ske.

På bandets officielle Facebookside annoncerer trioen, at de under mottoet "quiet is the new loud" vil give deres personlige genfortolkninger af både Love Shop-klassikere og Jens Unmacks eget solomateriale. Der er altså lagt i kakkelovnen til en række af koncertoplevelser, hvor der vil være noget for enhver smag.

Touren bliver skudt i gang den 25. marts i Roskilde og afsluttes med en koncert i Nygadehuset i Aabenraa den 12. april. Herudover besøger Love Shop 3 blandt andet Musikhuset i Aarhus, Skråen i Aalborg og Magasinet i Odense.

Sidst vi anmeldte Love Shop, var det med Love Shop i deres normale lineup med bas og trommer. Her leverede bandet en veleksekveret og medrivende koncert, som vi kvitterede for med hele fem ud af seks stjerner. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Lysende langfredag med Love Shop

Turnéplanen ser således ud:  

25/3: Gimle, Roskilde
26/3: Turbinen, Randers
27/3: Horsens Ny Teater, Horsens
28/3: Musikhuset, Aarhus
1/4: Magasinet, Odense
2/4: Bastionen, Nyborg
3/4: Den Gl. Biograf, Mariager
8/4: Rotationen, Holbæk
9/4: Skråen i Nordkraft, Aalborg
10/4: Forbrændingen, Albertslund
11/4: Sønderborghus, Sønderborg
12/4: Nygadehuset, Aabenraa

Hør "Leve Er At Dø Med Stil" fra Brænder Boksen Med Smukke Ting fra, som er Love Shops seneste albumudgivelse. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA