x

Silkeborg Reggaefestival 2008 er en realitet

Silkeborg Reggaefestival 2008 er en realitet

Med en spændende line-up af danske og internationale kunstnere bydes der igen i år op til reggae-dans i skoven.

Den årlige udgave af Silkeborgs Reggae Festival byder nemlig på store internationale navne som Jah Shaka, Michael Rose samt Black Scorpio featuring Echo Minott og Lord Sassafras, men også de hjemligge reggaerødder er repræsenteret.

Først og fremmest drejer det sig om Riddim Force Band, der igen i år skal agere backing band for flere af de optrædende kunstnere, men også navne som Djosos Krost og Junkyard Productions står på plakaten, så mon ikke også skoven ved Them kommer til at genlyde af tung reggaedub?

På sound system-siden har de danske mestre Roots Man Hifi meldt sin ankomst, ligesom The Rubadub Crew og italienske Gramigna Sound vil være på plads.

I den netop udsendte pressemeddelelse kan man blandt andet læse, at idéen bag årets festival er, at give gæsterne et program af både danske og internationale reggaeartister, og derved udbrede kendskabet og kærligheden til reggaemusikken. Og det ser jo ud til at lykkes.

Festivalen tilbyder i år mere og andet end musik og natur. Festivalen er kommet med flere nye tiltag, der udvider oplevelserne de fire dage, der er åbent på pladsen. Således får gæsterne i år mulighed for, blandt andet via forskellige workshops og biograf, at opleve andre sider af reggaens rødder i den afrikanske og jamaicanske kultur.

Billetter kan købes gennem Billetnet.dk og koster kun 500 kr. for alle fire dage. Læs mere om festivalen på nedenstående link.

Læs mere om Silkeborg Reggaefestival


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA