x

Corey Taylor: "Jeg har skrevet 26 sange til nyt solo-album"

Corey Taylor: "Jeg har skrevet 26 sange til nyt solo-album"

Slipknot-frontmanden afslører i nyt interview, at han har et soloalbum på trapperne, og diskuterer derudover Slipknots seneste plade.

Corey Taylor er ikke kendt for at gå stille med dørene, og i et nyt interview med WhatCulture Music løfter han sløret for nyheden om, at Slipknot-fans kan se frem til det første soloalbum fra "Nummer 8". Det skriver NME.

"Det bliver helt sikkert rock-baseret, men det bliver samtidigt sådan noget "rock møder alle mulige andre ting"-noget. Der vil være hårdtslående musik, men så vil der også være store, ekspansive, kæmpe, verdensændrende guitarsange, som man har lyst til at synge med på på pladen. Det er den type person og kunstner, jeg er, og det har jeg ikke tænkt mig at modarbejde. Jeg har indtil videre skrevet 26 sange, og jeg er langt fra færdig," fortæller Taylor intervieweren. 

LÆS OGSÅ: Slipknot-forsanger: “Man behøver ikke være påvirket for at have det fedt”

Derudover berører Tayler et nyt "solo-run", han arbejder på, uden dog at uddybe i interviewet. Om der "blot" er tale om det forestående soloalbum, eller der også er koncerter eller turnéer i vente, bliver ikke umiddelbart afsløret.

Som om overstående ikke skulle være nok, så er Corey Taylor ikke det eneste Slipknot-medlem, som har kastet sig over sine egne projekter. I forgårs annoncerede turntabler Sid Wilson ligeledes, at han udgiver et soloalbum. I ægte Slipknot-stil udkommer det fredag den 13, nærmere bestemt den 13. december. 

Ud over Slipknot er Corey Taylor også kendt som sanger i hardrockbandet Stone Sour.

Se Corey Taylors fulde interview med WhatCulture Music, hvor han også snakker om tv-serien The Boys og Slipknots seneste album We Are Not Your Kind, herunder. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA