x

Camila Cabello til Danmark

Camila Cabello til Danmark

Den cubansk-amerikanske sangerinde Camila Cabello giver koncert i Royal Arena i København den 28. maj 2020.

Camila Cabello tager næste år sin The Romance Tour til Danmark i forlængelse af udgivelsen af sit kommende andet album Romance den 6. december.

Det kommende album har allerede budt på verdenshittet “Señorita” med Shawn Mendes, der er blevet streamet mere end to milliarder gange og gik ind som nummer ét på den amerikanske hitliste.

Derudover har Cabello også delt singlerne “Shameless”, “Liar”, “Cry For Me” og “Easy” fra Romance-pladen, der i alt kommer til at byde på 14 sange.

Den 22-årige cubanskfødte sangerinde og sangskriver med en fortid i popgruppen Fifth Harmony er på trods af sin unge alder allerede blevet nomineret til to Grammy-awards og udgav sidste år sit debutalbum Camila, der bød på det globale hit “Havana” og gjorde Cabello til den første soloartist i næsten 15 år til at gå nummer ét på samtlige amerikanske hitlister i den samme uge.

Camila Cabellos debutplade modtog fire ud af seks stjerner af vores anmelder.

LÆS OGSÅ: Fifth Harmony-udspringer har begået en helt hæderlig debut

Derudover optrådte debutpladen Camila på førstepladsen på 110 iTunes-lister i verden og slog dermed rekorden for flest nummer ét-placeringer for et debutalbum i hele iTunes' historie.

“Havana” blev desuden den mest streamede sang nogensinde af en kvindelig kunstner og var det globale nummer ét-nummer i 2018. Sangerinden kan også prale sig af at være den mest aflyttede kvindelige kunstner i verden på Spotify.

Ved siden af musikken er hun ved at klargøre sig til sin skuespillerdebut med en hovedrolle i filmen Cinderella, der har premiere den 5. februar 2021.

Billetsalget starter fredag den 29. november kl. 10.00 og billetter kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA