x

Journey Fest tilføjer flere navne

Journey Fest tilføjer flere navne

Den københavnske festival kan nu også byde på Floating Points og Jessy Lanza, der giver koncert i Store Vega den 29. februar

Journey Fest annoncerede tidligere første del af deres festivalprogram, der bød på navne som (Sandy) Alex G, London-baserede Vegyn og danske Dirt Bike.

Anden del af festivalprogrammet blev for nylig offentliggjort med nye navne inden for metal og hiphop såsom Ho99o9, Slægt, 404 og Yuri. 

Nu har Journey Fest tilføjet to navne mere, nemlig den britiske elektroniske musiker Floating Points (billedet) samt den canadiske producer og vokalist Jessy Lanza.

Floating Points, aka Sam Shepherd, er et stort navn inden for den elektroniske musikscene og har i løbet af det seneste årti leveret mere end 12 ep’er og to studiealbum.

Året efter udgivelsen af sit debutalbum Elaenia i 2015 gav Floating Points koncert på Roskilde Festival og imponerede vores anmelder, der kvitterede for showet med fem ud af seks stjerner.

LÆS OGSÅ: Fremtiden fandt sted i 70'erne, og det ydre rum ligger i Montreal

Floating Points, der desuden har en ph.d. i neurovidenskab, driver pladeselskabet Eglo Records, leder et 16-mand stort ensemble og er en højt agtet dj, udkom tidligere i år med albummet Crush, som musikeren helt sikkert tage med sig til København i februar.

Herudover kommer canadiske Jessy Lanza også på besøg til hovedstaden. Hun debuterede med albummet Pull My Hair Back i 2013, der bød på 80’er-inspirerede vintage beats, og i 2016 udgav hun sin anden plade Oh No, der figurerede på flere "Årets bedste album"-lister.

Lanza har gennem årene delt ud af sin vokal i samarbejdet med andre prominente elektroniske kunstnere som Caribou, Ikonika og duoen Junior Boys, men arbejder samtidig på sit tredje album, der forventes at udkomme til næste år.

Journey Fest-koncerterne afholdes på Store Vega i København den 29. februar – billetsalget begynder 22. november klokken 10.00, og billetter kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA