x

Wonderfestiwall annoncerer de første navne

Wonderfestiwall annoncerer de første navne

D-A-D, Jada, Jung og Spleen United er de første navne på den bornholmske festivalplakat. 

Endnu en gang byder Wonderfestiwall hele Bornholm op til dans, når festivalen for foden af borgruinen i Hammershus åbner portene op den 13. til den 16. august i det nye år. Netop nu har "Wonder" annonceret næste års første navne, hvor der i den grad kommer til at stå dansk på programmet.

Rocklegenderne D-A-D, som i maj udgav albummet A Prayer for the Loud, kommer til at optræde med deres ikoniske, rockede udtryk. De flankeres af netop gendannede Spleen United, som i denne måned også annoncerede, at de ligeledes gæster NorthSide i 2020.

Derudover er der lagt i kakkelovnen til vaskeægte popfest, når fænomenet Jada (billedet), som for nylig modtog Kronprinsparrets Kulturelle Stjernedryspris "for sin evne til at åbne for et popunivers, der gennemsyres af både mod og skrøbelighed", udbasunerer nogle af tidens ypperste, danske hits. Ligeledes fremadstormende Jung, som nok især kendes for sommerens gennembrudshit "Jeg skal nok vente", kommer til at fremføre 80'er-inspirerede rocktoner og fællessang. 

LÆS OGSÅ: Jada modtager fornem pris

Wonderfestiwall startede ud med at være et lokaltforankret musikarrangement, der skulle samle byens unge, og den dag i dag er festivalen bygget på skuldrene af hårdt arbejde fra cirka 35 frivillige i alderen 25-40 år.

Resten af programmet vil blive offentliggjort løbende indtil start-sommer næste år. 

Wonderfestiwall 2020 løber af stablen fra den 13. til den 16. august, og salget for Early Bird-billetter er netop nu skudt i gang. Her kan et begrænset antal af billetter erhverves for 750 kroner stykket, så længe lager haves. Herefter stiger prisen til 850 kroner. Køb dine billetter via linket her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA