x

VIDEO: Billie Eilish laver det samme interview – tre år i træk


Billie Eilish er blevet interviewet af Vanity Fair – for tredje år i streg.

Amerikanske Billie Eilish har været på noget af en rejse de seneste år. Det hele startede med singlen "Ocean Eyes", og i dag er den kun 17-årige Eilish et verdensomspændende popfænomen. Magasinet Vanity Fair har tre år i træk interviewet Billie Eilish og hvert år stillet de samme spørgsmål. Resultatet viser udviklingen fra spirende popsanger med cirka 250.000 til Instagramfølgere til verdensstjerne med over 40 millioner af slagsen.

LÆS OGSÅ: American Music Awards - og vinderne er...

Og det er ikke småting, Billie Eilish har opnået på få år. Hun udsælger arenaer i hele verden, har vundet et hav af priser, og hendes singler opnår alle høje placeringer på diverse hitlister. I løbet af årene har Eilish også udgivet debutalbummet When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, som hun omtaler som noget af det største, der er sket for hende siden interviewet i 2017. 

Billie Eilishs samarbejdspartner er storebroren Finneas O'Connell, og han har løftet lidt af sløret for, hvordan album nummer to fra superstjernen kommer til at lyde. Finneas O'Connell gav interviewet ved American Music Awards, hvor Billie Eilish vandt to priser.

LÆS OGSÅ: Billie Eilish er et musikalsk monster for en helt ny generation

"Jeg tror, indtil videre, på album nummer to... der er en masse historier, vi ikke føler, vi har fortalt endnu. Vi prøver at fortælle dem, og vi er en smule mere eksperimenterende. Jeg tror, at hvis man ikke ændrer nogle ting, så udvikler man sig ikke. Vi prøver at omfavne, hvad vi er stolte af i vores musik, og vi prøver nye ting og eksperimenterer for at give folk noget, de kan se frem til", fortæller Finneas O'Connell til Billboard.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA