x

Nik & Jay album lige om hjørnet - turnédatoer offentliggjort

Nik & Jay album lige om hjørnet - turnédatoer offentliggjort

Nik & Jay udgiver album den 1. december - og annoncerer i samme ombæring datoerne for deres forestående akustiske turné.

Nik & Jay begyndte 1. januar 2019 med at udgive en ny single hver eneste måned i 2019, og på søndag den 1. december sluttes ringen med den sidste single. I samme ombæring udgiver de et samlet album med titlen Længe leve drømmene

─  Vi havde faktisk ikke andet end et enkelt færdigproduceret nummer klar, nogle skitser i skuffen og titlen på plads, da vi annoncerede projektet nytårsaften. Og vi havde ikke set nogle af de her numre komme. Vi stolede på processen. Tit er det man søger, ikke det man finder, og vi er lykkelige for, hvad vi fandt undervejs, fortæller Værløse-drengene i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Som om alting var magisk

I en video på Facebook og Instagram har et af Danmarks bedste livebands også fortalt deres fans, at de i 2020 drager på danmarksturné. Det bliver dog ikke en turné i vanligt Nik & Jay-stil med backing fra et solidt liveband og pop-madness, som vi er vant til. Vi kan se frem til en mere stille koncertoplevelse, hvor de to danske legender fra Værløse tager den helt ned i gear. 

Billetsalget til turnéen er allerede startet, og du kan få fingre i dem her.

07.05. THANSEN ARENA FREDERICIA
08.05. GALAKSEN VÆRLØSE
09.05. ARENA NÆSTVED NÆSTVED
15.05. MUSIKTEATRET HOLSTEBRO
16.05. TINGHALLEN VIBORG
22.05. MUSIKHUSET ESBJERG
23.05. DR KONCERTHUSET KØBENHAVN
28.05. MUSIKHUSET AARHUS, AARHUS
29.05. VÆRKET RANDERS
30.05. MUSIKKENS HUS AALBORG


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA