x

Grammy-nomineret musikkollektiv giver dansk koncert

Grammy-nomineret musikkollektiv giver dansk koncert

Amerikanske Lettuce giver koncert i København den 11. marts 2020.

Det bliver garanti for funk og fest, når kollektivet Lettuce spiller på Loppen på Christiania den 11. marts i det nye år. Det sker i forbindelse med gruppens første store europaturné, og koncerten er tilmed kollektivets første nogensinde i Danmark. Bandet er ydermere hyper-aktuelt, da de netop er blevet nomineret til en Grammy Award for "Best Contemporary Instrumental Album", med deres sjette studiealbum Elevate.

LÆS OGSÅ: Grammy Awards 2020: De nominerede er...

Lettuce blev dannet i 1992 i Boston Massachusetts, og i de spæde gik de fra spillested til spillested med mantraet "let us play!". Netop ordene "let us" blev til Lettuce, og gruppens fem første album spiller på disse ord. Outta Here, Rage!, Fly! og Crush, hedder de, og netop debutalbummet Outta Here blev modtaget med fem ud af seks stjerner af GAFFAs egen anmelder.

"Men en usædvanlig blanding af talent og interesse for fænomenet funk bragte dem frem til det forrygende niveau, de nu – som 25-årige – mestrer og demonstrerer med Outta Here.", var blandt andet noget af argumentationen i anmeldelsen. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Lettuce: Outta Here

Billetter til showet på Loppen kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA