x

Morbid Angel-sanger arresteret i Italien

Morbid Angel-sanger arresteret i Italien

Florida-bandet Morbid Angel har været bannerfører for dødsmetalgenren siden midten af 80'erne, og det lykkedes dem i 1993 at få mainstream-succes med albummet "Covenant", der er en af de bedst sælgende dødsmetalplader nogensinde.

Bandet er lige nu ved at forberede deres ottende studiealbum, men havde alligevel valgt at tage på en europæisk sommerturné, der blandt andet bragte dem til Italien tidligere på ugen.

Afrejsen fra støvlelandet gik dog ikke helt som planlagt, da italiensk politi i lufthavnen fandt en patronbælte i frontmand David Vincents bagage.

Han blev anklaget for at forsøge at smugle våben og blev afhørt i næsten tre timer, selvom han gentagne gange forklarede dem, at patronerne naturligvis ikke var ægte.

Til Metal Hammer udtaler en chokeret Vincent:

"Jeg spurgte dem om og om igen, om de tog pis på mig, men de sagde nej. Bæltet er tydeligvis ikke lavet af rigtige patroner. Metal er åbenbart ikke fashionabelt i europas modecentrum".

Bæltet blev konfiskeret, og Vincents blev sigtet med forsøg på smugling af våben, hvilket betyder, han skal møde i retten i Italien ved en senere lejlighed.

Vincent udsendte senere denne kommentar:

"Min kommentar er denne: I 20 år har jeg haft det samme venlige patronbælte med mig til alle metal-begivenheder. Efter 20 år som et lovløst individ, er jeg glad for, at spaghetti western-udgaven af Keystone Kops havde mulighed for at vise mig, hvad jeg gjorde forkert".

Vincent fortæller desuden, at de udelukkende nåede deres fly til Grækenland, hvor de skulle spille sidste job på turnéen, fordi de var taget til lufthavnen i meget god tid i tilfælde af den her slags bullshit.

Morbid Angel


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA