x

Supertramp-stjerne kommer til Danmark

Supertramp-stjerne kommer til Danmark

Supertramp-medlemmet Roger Hodgson kommer til Danmark den 12. og 13. september 2020.

Værket i Randers og Operaen i København agerer rammerne for den danske krølle på Roger Hodgsons verdensturné, når Supertramp-stjernen blænder op for sit show i Danmark. Så sent som i maj spillede Roger Hodgson på selvsamme scene i Randers, da han optrådte i forbindelse med 40-året for det legendariske Breakfast In America-album. Til næste års koncerter vil både Supertramp-klassikere og Roger Hodgsons egen musik være i rygsækken hos sangeren. Koncerten på Værket og i Operaen bliver henholdsvis den 12. og den 13. september.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Artrock som strandet og dog smuk nostalgi

Verdensstjernen var i 1969 med til at grundlægge rockbandet Supertramp, der storhittede gennem 70'erne, og han skrev gruppens største hits som for eksempel "Dreamer", "It's Raining Again", "Breakfast in America" og mange flere. Hodgson har siden sin udtræden af bandet tilbage i 1983 kørt en succesfuld solokarriere, hvor han dog gennem 18 år holdt en pause fra turnélivet. 

Hodgson udgav sit seneste studiealbum, Open the Door, tilbage i 2000, som GAFFA belønnede med fire ud af seks stjerner, hvor anmelderen blandt andet skrev: "Roger Hodgsons Open The Door er det bedste Supertramp-album, Supertramp aldrig fik lavet".

Billetter til showet i Randers den 12. september kan købes her.

Billetter til koncerten i København den 13. september kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA