x

Fed Fredag klar med de første sommernavne

Fed Fredag klar med de første sommernavne

Tivoli Frihedens mangeårige koncertarrangement Fed Fredag fortsætter naturligvis henover 22 fredage i det nye år, og nu har Friheden annonceret de første fire navne, som alle skal optræde til sommer. 

I år har Tivoli Friheden i Aarhus' række af koncertoplevelser under Fed Fredag-banneret tiltrukket godt og vel 175.000 festglade mennesker, og nu lægger Tivoli i kakkelovnen til ydligere fester en masse, da de i dag har annonceret de første navne, som kommer til at stå på Fed Fredag-plakaten til næste år. Og der er dansk på menuen.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Et skud poplykke lige midt i solar plexus

Efter flere års pause har nogle af dansk pops allerstørste stjerner de sidste 10 år i form af Alphabeat (billedet) for alvor trykket comeback-speederen i bund. Ud over for nylig at have annonceret, at de drager på en større danmarksturné, vil Stine Bramsen, Anders SG og company være til at finde i Tivoli den 29. maj.

Danser med Drenge har været et fast akkompagnment til de danske dansegulve i over 20 år med ørehængere som "Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig" og "Grib Chancen" og indtager Friluftscenen den 19. juni, mens Falch, Arendt, Mors, Repete og Nielsen og Malurt bringer over flere årtiers nostalgi og erfaring med sig i bagagen den 10. juli.

Denne omgangs annonceringer afrundes af Carpark North og deres fængende arenarock, som siden midt 00'erne har været garant for noget af det største landet har at byde på inden for elektronisk rock. De træder på scenen den 17. juli.

Billetsalget er allerede skudt i gang, så hast til linket her, og erhverv dig dine eksemplarer. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA