x

Pearl Jam til Danmark

Pearl Jam til Danmark

Legendariske Pearl Jam kommer til Danmark den 29. juni 2020.

Pearl Jam drager til sommer ud på en stor europaturné, som lægger vejen forbi Royal Arena i København den 29. juni. Til koncerten i hovedstaden er Idles med som gæster. Når touren rammer London er der fuld plade med support, når Pearl Jam bliver akkompagneret af ikoniske Pixies, mens også Idles og White Reaper også giver deres besyv. 

LÆS OGSÅ: ADVENTSGAVE DEL 1: Punk Rock is Freedom - Nirvana vs. Pearl Jam

Senest Pearl Jam var i Danmark, var tilbage i 2012, da gruppen gæstede Forum i København. Koncerten var en vaskeægte magtdemonstration, som høstede maksimale seks ud af seks stjerner i GAFFA.

"Pearl Jam har i aften leveret en rockoplevelse af en anden verden, og det er vitterligt ikke mange bands, der matcher Seattle-drengenes indlevelse og engagement. Gåsehuden har været flittigt repræsenteret i et ellers overophedet rum, og selv med en række fantastiske Roskilde-koncerter frisk i erindringen ved man, at man går hjem med en koncert af de helt store i bagagen. For at citere "Smile": "I miss you already!"", lød det blandet i anmeldelsen.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Pearl Jam: Forum, København

Pearl Jam blev dannet i Seattle i 1990 og har lige siden været uhyre populære. Amerikanerne er desuden mejslet ind i danskernes kollektive musikbevidsthed på en mere trist måde efter den frygtelige ulykke ved Roskilde Festival i 2000, hvor ni mennesker på tragisk vis mistede livet under deres koncert. I øvrigt den 30. juni, hvor koncerten i Royal Arena altså bliver dagen før 20 års dagen for ulykken.

Pearl Jam har solgt mere end 85 millioner album på verdensplan, og i 2017 kom de i Rock and Roll Hall of Fame. Deres seneste album er Lightning Bolt fra 2013, og de arbejder for tiden på deres 11. studiealbum.

Billetsalget starter lørdag 7. december kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA