x

Se musikvideoer på Bornholm

Se musikvideoer på Bornholm

Bornshorts er en ny, international kortfilmfestival, som finder sted 8. og 9. august på Bornholm.

Festivalen vil vise et program af kreative og innovative kortfilm i tre kategorier: Musikvideo, fiktion og animation, og ifølge arrangørerne henvender festivalen sig til et publikum, "som har smag for kreativ historiefortælling, hvor ideen driver filmsproget".

Musikvideodelen af festivalen inkluderer bidrag fra José González, Kanye West og Weezer, og programmet er blevet valgt ud fra mere end 200 film fra 24 forskellige lande, alle produceret i 2007-08, som repræsenterer et bredt udsnit af, hvad der rører sig udenfor Danmark på musikvideofronten.

Som den første festival i verden vil Bornshorts også vise vinderen af kategorien musikvideo fra Rushes Soho Short Film Festival 2008 i London.

Flemming Jetmar, som er idémager bag Bornshorts, er selv filmfotograf og bor i London.

"Vi mener, at profilering af musikvideo og kortfilm er vigtig for at give inspiration til filmskabere indenfor disse genrer. Desuden lægger vi vægt på gode netværks muligheder for både uopdagede talenter og den etablerede filmindustri".

Bornshorts mission er at etablere en årlig begivenhed, som vil vise det sidste nye filmsprog især fra England, hvor kortfilmsfortællingen blomster.

Læse mere om Bornshorts


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA