x

Wall of Sound præsenterer næste års første navne

Wall of Sound præsenterer næste års første navne

Clara, Hans Philip, Barselona og Saveus skal underholde i Fængslet. 

Wall of Sound i Fængslet i Horsens løber til næste år af stablen for tredje år i træk, og nu har de hevet fire, solide danske acts op ad hatten, som dermed bliver de første navne på plakaten. 

Clara har med lynhast manifesteret sig som et af de mest lovende unge navne inden for dansk pop, og hendes fire ud af seks stjerners koncert på Train sidste måned tegner billedet af en kunstner, som emmer af endeløse mængder af potentiale, og det samme kan siges om tidligere Ukendt Kunstner-frontmand Hans Philip, som for længst har befundet sig godt i solorollen. Der synes han ikke at have tabt et eneste skridt, og der er overhængende fare for følsom r&b og underspillede dansetrin, når han indtager Fængslet.

LÆS OGSÅ: Clara med intens energiudladning

Saveus med Martin Hedegaard i hovedrollen har i de senere år været en af sommer-festivalernes mest berejste og populære bands, og den tætte publikumskontakt og utømmelige energi, de medbringer kommer nu også til Horsens. Sidst, men ikke mindst runder Barselona denne rundes annonceringer af og kommer med garanti til at drysse porøs og poetisk poprock-støv hen over publikum næste september.

– Vi er meget stolte over de første fire navne til tredje udgave af Wall of Sound. Vi kan allerede nu fornemme, at festivalen har et rigtig godt navn i musikbranchen og oplever, at kunstnerne er meget interesserede i at komme og optræde på Wall of Sound. At vi så oven i købet lykkes med at præsentere nogle af de navne, som vores publikum efterspørger allermest er jo fantastisk, lyder det fra bookingansvarlig på Wall of Sound, Jeppe Vind. 

Wall of Sound forløber over to dage den 4. til 5. september 2020, og der bliver åbnet for sluserne til billetsalget i morgen fredag den 5. december klokken 10.00. Erhverv dig dine eksemplarer via linket her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA