x

Aerosmith kommer til Danmark

Aerosmith kommer til Danmark

Aerosmith kommer til Danmark den 21. juli 2020.

De amerikanske megastjerner fra Aerosmith spiller på samme plads, som Rock Under Broen holder til i Middelfart til sommer, skriver TV2 Fyn. Samtidigt er det gruppens eneste koncert i Norden i 2020. Steven Tyler og co. stiller altså udstyret op tæt under den nye Lillebæltsbro. Koncerten på Fyn sker i forbindelse med legendernes forestående europaturné, som begynder i Milano i Italien.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Lyden svigtede de legendariske Bostonrockere

Seneste Aerosmith var i Danmark var i 2017, hvor de spillede for fulde huse i Royal Arena. Odiøst nok var den turné blevet udråbt som bandets afskedssalut.  

Aerosmith blev dannet i 1970 og har siden solgt mere end 150 millioner album på verdensplan. Det gør gruppen til en af historiens mest sælgende ameriknaske rockbands. Kun overgået af The Eagles. Selvom Aerosmith har været garant for at levere hits i stride strømme, i deres snart 50-årige lange karriere, har bandet kun haft én sang på toppen af Billboards hitliste. Og det var "I Don't Wanna Miss a Thing", som også var med i filmen Armageddon, og som er skrevet af den professionelle sangskriver Diane Warren.

Aerosmith stammer fra Boston i Massachusetts, og holder altså 50-års jubilæum på Fyn.

Billetsalget starter den 13. december.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA