x

VIDEO: Taylor Swift melder sig ind i juleræset med ny sang


Er du en af dem der går rundt og synes, at der for øjeblikket bliver spillet alt for lidt julemusik, så er der måske håb forude i form af Taylor Swift.

Verdensstjernen har i hvert fald budt Mariah Carey, Wham! og alle alle de andre juleklenodier op til dans med sit eget bud på en julesang. Sangen hedder "Christmas Tree Farm", og er angiveligt skrevet og indspillet på rekordtid af sangerinden selv, skriver Rolling Stone.

Musikvideoen består af charmerende brudstykker af hjemmevideomateriale fra Swifts barndomshjem i Reading, Pennsylvania, hvor en spæd Taylors glæde ved julen ikke er til at overse. 

Sangen blev angiveligt skrevet forrige søndag, hvorefter Swift indspillede den i studiet på blot fem dage. Lige tids nok til at tilrage sig en del af de indtjeninger, som den lukrative julemusik altid synes at indbringe kunstnerne hver december.

LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: Julemusik er den mest konservative form for musik overhovedet

I andre nyheder har det været et utroligt travlt år for Swift, som man godt kunne unde lidt julefred. Selvfølgelig er der den igangværende, længevarende fejde med manager og producer Scooter Braun og pladeselskabet Big Machine, en strid som, hævder Swift, tvinger hende til at genindspille det meste af sit bagkatalog, så hun kan bevare rettighederne over materialet.

Derudover vandt hun ved American Music Awards-prisoverrækkelsen for nyligt de prestigefyldte priser Artist of the Year og Artist of the Decade og var også årets tredjemest streamede kvindelige kunstner på globalt plan på Spotify. 

LÆS OGSÅ: Top 10-lister: Det mest streamede på Spotify i 2019

Samtidig har hun udgivet sit syvende studiealbum, Lover, som har indbragt hende tre Grammy-nomineringer. Ligeledes spiller hun en af hovedrollerne i film-konverteringen af Andrew Lloyd Webbers musical Cats, som har premiere på det store lærred den 20. december.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA