x

Flere detaljer om Juice WRLDs død er kommet frem

Flere detaljer om Juice WRLDs død er kommet frem

Den amerikanske rapper og sanger Juice WRLD gik bort i søndags – nu er der flere detaljer om hændelsen.

Juice WRLD, med det borgerlige navn Jarad Higgins, faldt søndag om i Midway Airport i Chicago i Illinois. Omtrent en time senere døde han på et nærtliggende hospital. Obduktionsrapporten blev senere udskudt.

"The Cook County Medical Examiner's Office har besluttet, at yderligere prøver af afdøde er nødvendige for at etablere dødsårsagen. De yderligere prøver er hjerteundersøgelser, hjerneundersøgelser, undersøgelser for giftige stoffer og test af offerets mikro-væv," fortæller en repræsentant for obduktionslægens kontor ifølge Rolling Stone.

LÆS OGSÅ: Se optagelser fra afdøde Juice WRLDs sidste turné

Juice WRLD var blevet stoppet af to betjente i lufthavnen, da han begyndte at få et slagtilfælde. Betjentene gav ham medicin, som er beregnet til at blokere virkningerne fra opioider. Herefter tilkaldte de en ambulance. En time senere døde Higgins på hospitalet. Ifølge Rolling Stone fortalte Higgins' kæreste til betjentene, at han havde taget "percocet" (smertestillende OxyCotin), og at han havde et stofmisbrug. 

Da Juice WRLD landede i Chicago, stod myndighederne klar til at gennemsøge hans privatfly for ulovlige genstande. En narkohund markerede hurtigt, og politiet fandt 41 poser marijuana, seks flasker hostesaft, to pistoler, et riffelmagasin og noget ammunition. 

Juice WRLD var altid åben omkring sine problemer med stoffer. Især benyttede rapperen en blanding af hostesaft, Sprite og bolcher kaldet "lean" til at opnå en rus. 

Det er ikke bekræftet, at stoffer spillede ind i den unge amerikaners tragiske død.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA