x

Wonderfestiwall offentliggør flere navne

Wonderfestiwall offentliggør flere navne

Den bornholmske festival kan i dag offentliggøre Mads Langer, Jonah Blacksmith, Clara og IAMJJ til næste års plakat

Mads Langer er kendt for hits som "Fact-Fiction", Olive-coveret "You're Not Alone", "Elephant", "3AM", "Flawless" og mange flere. Han er blevet hædret med en lang række anerkendelser, blandt andet hele 10 GAFFA-Priser, og i 2020 er han aktuel med et nyt album, hans sjette i alt.

Jonah Blacksmith med Thy-brødrene Simon og Thomas Alstrup i front og i alt syv personer i lineuppen spiller melodisk folk-rock. Gruppen har adskillige femstjernede GAFFA-koncertanmeldelser i ryggen, og i 2020 er de klar med deres tredje studiealbum.

Clara har trods sine kun 19 år allerede gjort sig bemærket med adskillige hits, eksempelvis "Crazy", "Can’t Fall Asleep", "Good to You" og "Foolish", hvor sidstnævnte blev kåret til Årets Hit på P7 i 2018. Ved Danish Music Awards 2019 i oktober modtog hun prisen Årets Nye Danske Navn. Clara optrådte også på Wonderfestiwall i 2018, hvor hun spillede på festivalens mindste scene. Mon ikke hun er opgraderet denne gang?

IAMJJ alias den 25-årige sanger og sangskriver Jakob Stenfatt Jensen har markeret sig med sin dybe vokal og sin storladne lyd. Lige nu er han aktuel med sit andet album Take it Slow On Me, som GAFFAs anmelder var godt tilfreds med.

LÆS OGSÅ: Charmerende genrejonglør

Med de fire nye navne har Wonderfestiwall nu offentliggjort de første otte kunstnere – de første fire var D-A-D, Spleen United, Jung og Jada. I løbet af vinteren og foråret vil der løbende blive offentliggjort flere navne til musikprogrammet, som kommer til at have mere end 30 navne. De vil alle kunne opleves på Wonderfestiwall 2020, som finder sted fra torsdag den 13. august til lørdag 16. august i Slotslyngen på Bornholm.

Billetterne kan købes på ticketmaster.dk.

Varm op med lidt IAMJJ:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA