x

Jelling Musikfestival klar med nye bands

Jelling Musikfestival klar med nye bands

Alphabeat og Spleen United kommer til den gamle kongeby

Jelling Musikfestival har netop offentliggjort to nye navne, og der er tale om to bands, som er blevet gendannet i 2019 med den oprindelige lineup, nemlig Alphabeat og Spleen United, hvor sidstnævnte i øvrigt har rødder i Jelling.

Alphabeat udgav i år deres første album i syv år, Don't Know What's Cool Anymore, der tager over, hvor de i sin tid slap med deres højenergiske og primært håndspillede popmusik med sangerne Stine Bramsen og Anders SG i front. Sekstetten var med på dette års Grøn Koncert-turné og har spillet to store novemberkoncerter i Scandinavian Congress Center og KB Hallen, og GAFFAs anmelder var begejstret for Aarhus-koncerten.

LÆS OGSÅ: Et skud poplykke lige midt i solar plexus

Spleen United gav deres første koncert i seks år på dette års Roskilde Festival og fulgte det op med to udsolgte optrædener på VoxHall og i Store Vega i slutningen af november. Endnu engang var GAFFA begejstret for Aarhus-koncerten. Her blev der udelukkende spillet gamle sange fra elektrorock/synthpopkvintetten, men bandet arbejder for tiden på nyt materiale, som altså endnu ikke er udgivet.

LÆS OGSÅ: Stærk spleen på en sort fredag

Jelling Musikfestival løber af stablen i den gamle jyske kongeby fra 28.-31. maj og har tidligere offentliggjort Passenger (UK) og Lukas Graham.

Billetsalget er i gang på www.jellingmusikfestival.dk

Varm op med lidt poplykke og spleen:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA