Nyhed

Hammerfall giver tre danske koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

De svenske metalveteraner giver tre koncerter i Danmark i 2020, henholdsvis på Posten i Odense 24. marts, på Train den 25. marts og i Amager Bio den 26. marts. 

Det er over 20 års erfaring som et af Sveriges og Göteborgs absolut fremmeste og førende metalbands i form af Hammerfall, der gæster Danmark ad to omgange i det nye år, nærmere bestemt Posten i Odense den 24. marts, Train den 25. marts og Amager Bio den 26 marts. 

Annonceringen kommer i kølvandet på udgivelsen af albummet Dominion, bandets 11., som ramte gaden i august. Om Dominion udtaler guitarist og stifter Oscar Dronjak følgende:


– Godt er ikke godt nok; det skal være fremragende. Dette har været vores mantra i alle aspekter af at lave dette album. Fra at skrive sange og øve til produktionen og hvert bandmedlems præstationer. Resultatet er blevet til Dominion, som er en stærk naturkraft, der ikke kan stoppes. Når først du har hørt det, vil du forstå. 

Hammerfall har gæstet Danmark op til flere gange, blandt andet på Roskilde Festival, i Vega, i Amager Bio og Copenhell i 2015, hvor vi kvitterede med flotte fem ud af seks stjerner for opvisningen.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Hammerfall : Copenhell, Helviti


Med som support til alle koncerterne er kult-figurene i amerikanske Dragonforce, som de fleste nok kender for deres vanvittigt hurtige guitarsoloer og ikke mindst Guitar Hero-hittet "Through the Fire and Flames" fra 2015.

Billetsalget går i luften næste onsdag den 18. december, og du kan på det tidspunkt erhverve dig dine billetter til koncerten på Train her og til Amager Bio her. Hold selv øje med koncerten i Odense på www.postenlive.dk.

Snyd i øvrigt ikke dig selv fra at se og høre lyrikvideoen til "(We Make) Sweden Rock", den eneste single fra Dominion, herunder.

ANNONCE