x

Metallica og Dylan slutter sig til XBox-bølgen

Metallica og Dylan slutter sig til XBox-bølgen

XBox-spillene Guitar Hero og Rock Band – hvoraf hendholdsvis en treer og en toer er undervejs – synes at være overalt i disse dage.

Da enhver rask dreng som bekendt drømmer om at blive rockstjerne, er spillene, hvor man leger, at man spiller guitar, blevet en omfattende forretning.

Forleden kunne vi berette, at en ny skæring fra det kommende Guns'n'Roses-album vil være at finde i Rock Band II. Og nu vil det også være muligt at forsøge sig med Bob Dylans "Tangled Up In Blue", skriver Rolling Stone.

Mens Rock Band-folkene således synes at satse på et bredt sangudvalg, har folkene bag Guitar Hero III valgt at satse mere snævert på Metallica. Det vil således være muligt at spille med på hele gruppens kommende album "Death Magnetic" lige fra den endnu ikke specificerede udgivelsesdag til september.

Gruppen udtaler på deres hjemmeside:
"Vi er allesammen oppe at køre over, at vi bliver de første med sådan en simultan udgivelse. Hvem ved, om få år vil denne måde måske være normen, når dit yndligsband udgiver en ny plade".

Der er desuden planer om et Guitar Hero-spil udelukkende med Metallica-materiale, ligesom Aerosmith har deres helt "eget" spil.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA