x

Juice WRLDs mor taler ud om sønnens stofmisbrug

Juice WRLDs mor taler ud om sønnens stofmisbrug

Juice WRLDs mor har udtalt sig for første gang siden sønnens død

Juice WRLDs mor, Carmella Wallace, berørte blandt andet sønnens stofmisbrug, da hun udsendte sin første reaktion efter sønnens død. Juice WRLD, eller Jarad Higgins, som han egentlig hed, faldt om søndag i Chicago Midway Airport og døde kort efter. Det er blevet spekuleret i, at rapperen slugte en stor mængde smertestillende piller for at undgå, at politiet skulle opdage dem.

LÆS OGSÅ: Se optagelser fra afdøde Juice WRLDs sidste turné

"Vi elsker Jarad af hele vores hjerte, og vi kan ikke fatte, at vores tid med ham er blevet afkortet. Som han ofte addresserede i sine tekster og til sine fans, kæmpede Jarad med en afhængighed. Misbrug kender ingen grænser, og konsekvenserne rækker længere end personen, der kæmper med det. Jarad var søn, bror, barnebarn, ven og meget mere for en masse folk, som kun ønskede at se ham overkomme afhængigheden", fortæller Carmella Wallace til TMZ. Samtidigt håber hun, at hendes søns problemer kan hjælpe andre med at overkomme deres misbrug.

Det er endnu ikke endegyldigt fastslået, hvorfor Juice WRLD fik et slagtilfælde. Obduktionskontoret har meldt ud, at flere test er nødvendige.

Da Juice WRLD og hans private jetfly landede i Chicago, stod politiet klar for at ransage flyet. Her fandt man store mængder marihuana, ulovlige piller og flere ulovlige våben.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA