x

Oasis afslører albumdetaljer

Oasis afslører albumdetaljer

De seneste overskrifter angående Oasis i den engelske musikpresse har mestendels handlet om den ene af Gallagher-brødrenes uoverensstemmelser med rapperen Jay-Z i forbindelse med årets Glastonbury-festival.

Hvad interesserede nok er klar over, er gruppen - centreret omkring Liam og Noel Gallagher - imidlertid også undervejs med deres syvende studieplade. Den har, som vi tidligere har kunnet berette, fået titlen "Dig Out Your Soul" og udkommer den 6. oktober.

Forløberen, "Dont' Believe the Truth" fra 2005 fik en ublid medfart af GAFFAs anmelder, som gav gruppen følgende skudsmål: "Det er efterhånden blevet sådan, at det mest interessante ved et nyt Oasis-album er at se, hvilke dumheder brødrene nu har sluppet ud i interviewsituationer, for her er de stadig leveringsdygtige".

Om det nye album vil modbevise denne barske påstand, får i sagens natur stå hen i det uvisse en tid endnu, men for de utallige fans, som utvivlsomt stadig er derude, kommer her den just offentliggjorte trackliste til det nye album:

'Bag It Up'
'The Turning'
'Waiting For The Rapture'
'The Shock Of The Lightning'
'I'm Outta Time'
'(Get Off Your) High Horse Lady'
'Falling Down'
'To Be Where There's Life'
'Ain't Got Nothin''
'The Nature Of Reality'
'Soldier On'


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA