x

Springsteen udgiver digital live-ep

Springsteen udgiver digital live-ep

Nåede man hverken at fange Bruce Springsteen & the E Street Band i Forum i december eller i juni i Parken, er der nu lidt trøst at hente.

Springsteen udgiver nemlig nu "Magic Tour Highlights", en digital ep med fire numre fra den igangværende turné. Udgivelsen kan hentes på blandt andet iTunes.

Af de fire numre byder de tre på gæsteoptrædener fra andre kunstnere, mens det fjerde nummer er Danny Federicis sidste koncert med bandet, inden han døde af cancer tidligere på året. Det drejer sig om "4th of July, Asbury Park (Sandy)", hvor Federicis harmonika spiller en markant rolle.

Sammen med Rage Against the Machines Tom Morello får vi en udgave af Springsteens Steinbeck-parafrase, titelnummeret fra "The Ghost of Tom Joad" fra 1994.

Roger McGuinn er på scenen for at give sin egen klassiker "Turn, Turn, Turn" sammen med Springsteen og bandet, og endelig er Alejandro Escovedo gæst på "Always a Friend".

Alle fire numre er optaget i USA i marts-april i år, og vælger man at downloade dem, får man de fire medfølgende videoer med i købet. Alt overskud går til The Danny Federici Melanoma Fund.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA