x

TIDLIG JULEGAVE: Elektroniske ekvilibrister indtager GAFFA-Prisen 2020

TIDLIG JULEGAVE: Elektroniske ekvilibrister indtager GAFFA-Prisen 2020

When Saints Go Machine spiller til GAFFA-Prisen 2020.

Som en tidlig julegave til alle billetkøbere og alle kommende billetkøbere til GAFFA-Prisen den 26. februar 2020 kommer her en ekstraordinær tilføjelse til showets liveprogram. Fra scenen kan publikum opleve fantastiske When Saints Go Machine, når de indtager Musikhus Aarhus' store sal med deres legesyge, innovative og fængende elektroniske musik. 

Prisvindende When Saints Go Machine er en konstellation i konstant udvikling. De har både leveret nogle af de største og mest fængende hits fra den danske elektroniske scene nogensinde, og så er de et band, der aldrig arbejder efter forudsigelige formler eller rigide genrekonvensioner. De overrasker og udfordrer deres lyttere – og så er de altid imponerende i livesammenhæng. 

Til GAFFA-Prisen kan publikum se frem til et ekstraordinært show fra trekløveret.

PROGRAMMET

På programmet til GAFFA-Prisen kan du også opleve allerede annoncerede Dizzy Mizz Lizzy, Rebecca Lou og VOLA, og som den skarpe observatør måske bemærker, så giver vi på GAFFA-Pris-scenen også spilletid til acts, der normalt ikke får eksponering i dansk awardshow-sammenhæng, og det er helt med vilje. Musikkens verden er nemlig meget større og meget mere mangfoldig end som så.

Flere navne vil løbende blive offentliggjort.

BILLETTER TIL GAFFA-PRISEN 2020 KAN KØBES HER

VÆRTEN

Aftenens vært er det absolut varmeste navn inden for dansk underholdning lige nu, Melvin Kakooza, der glæder sig til at stå i spidsen for showet:

– Det er virkelig en kæmpe ære, at jeg er blevet spurgt om værtsrollen til GAFFA-Prisen 2020. Jeg glæder mig til at være tovholder for den kæmpefest, som GAFFA-Prisen er. Og så er det endda på min egen hjemmebane i Aarhus, så det bliver ikke meget bedre. Jeg har selv spillet musik i mange år, så da jeg fik muligheden for at blive vært på et show, hvor musikken er så meget i fokus, så kunne jeg simpelthen ikke sige nej.

Artiklen fortsætter under billedet

Kakooza flankeres af manden med Danmarks skønneste radiostemme, nemlig Carsten Holm, der vanen tro stiller de skarpe spørgsmål til artisterne fra bagscenen.

GAFFA-PRISERNE
 
Når publikum ikke bliver blæst bagover af livemusikken, skal der naturligvis uddeles en lang række priser til de artister, der har klaret sig godt i 2019. GAFFA-Prisen er den eneste musikpris i Danmark, der udelukkende afgøres af læserne. Dem, der læser GAFFA. Dem, der lytter til musik hver eneste dag. 
Dem, hvis mening reelt set er den eneste, der betyder noget. Afstemningen starter den 6. januar.

Mange prismodtagere har gennem årene udtalt, at netop GAFFA-Prisen er specielt ærefuld at have stående på kaminhylden, fordi det er dem, der lytter til musikken, der bestemmer.

BILLETTER TIL GAFFA-PRISEN 2020 KAN KØBES HER

gallery_large


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA