x

Amerikansk hiphop-stjerne kommer til Danmark

Amerikansk hiphop-stjerne kommer til Danmark

Amerikanske Nelly giver i 2020 to koncerter i Danmark

Nelly spiller i Vega og i Vejle Musikteater, når han i slutningen af marts 2020 gæster Danmark. Det bliver den 24. marts i Vejle og den 25. marts i Vega i København. Koncerterne kommer i kølvandet på 20-års jubilæet for Nellys succesfulde album Country Grammar, og musikeren drager på en verdensomspændende turné i den forbindelse.

Senest Nelly var i Danmark, var da han spillede for fulde huse i Vega i 2017. Dengang fik den nu 45-årige hiphopper dog en noget kritisk anmeldelse i GAFFA, der kvitterede for showet med to ud af seks stjerner og blandt andet følgende ord:

"Generelt led koncerten under ringe musikalske præstationer. Nelly eksperimenterede flere gange med kiksede a cappella-stykker som overgang mellem sangene, og i takt med at bassen blev tungere, og covernumrene i stigende grad dukkede op på sætlisten, blev de tre dansende mænd på scenen i perioder så pinlige at se på, at det burde høre til på en natklub. Den amerikanske hitmager havde dog flere esser i ærmet, og især lyden af Kelly Rowlands vokal på kollaborationen ”Dilemma” fik alle de fremmødte piger til at skrige af deres lungers fulde kraft."

LÆS OGSÅ: Fyldt dansegulv til rodet hitparade

Nellys bagkatalog indeholder nu hele syv studiealbum. Nelly har leveret hits på stribe, men de ligger efterhånden en del af år tilbage. Mange husker nok numre som "Hot in Herre" fra Nellyville og "Work It". Nelly har også samarbejdet med en bred vifte af nogle af klodens største musikere. Pharrell Williams, Kelly Rowland og Justin Timberlake kan nævnes i flæng. 

Billetsalget starter den 19. december klokken 10 lige her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA