x

Alive Festival er klar med de første navne

Alive Festival er klar med de første navne

Thys Alive Festival præsenterer i dag 2020s første tre navne

Alive Festival løber af stablen den 30. juli til den 1. august, og nu kan Thisted-festivalen præsentere sine første tre danske navne til næste nordvestlige  festfyrværkeri – og der er dansk på menuen. 

Få kunstnere herhjemme har haft et mere begivenhedsrigt og succesfuldt 2019 end Jada. Popkometen har tilraget priser en masse ved alt fra P3 Guld, Steppeulven, Carl-Prisen og Danish Music Awards til Kronprinsparrets Priser, og på de indre linjer blev hendes debutalbum I Cry a Lot kåret som årets album af GAFFAs store skribentstab. For to år siden gæstede Jada også Alive, og nu vender hun altså tilbage – en hel del erfaringer og hæderkroninger rigere.

LÆS OGSÅ: Redaktionen har talt: Her er årets 10 bedste danske album

Hun får selskab af Blaue Blume, som også har en form for fortid i Thy. Bandet har nemlig været nødsaget til at aflyse optrædener på Alive Festival to gange, men nu er tredje gang forhåbentlig lykkens gang. Efter en del personlige problemer for bandet vendte de stærkt tilbage til musikoffentligheden i år med et brag af et fem-ud-af-seks-stjernet comeback-album med titlen Bell of Wool

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Blaue Blume genfinder sig selv – med nyt glimmer

Den sidste annoncering for nu er Efterklang, som medbringer over 20 års musikerfaring med i bagagen. Syv års pause på albumfronten skulle der gå mellem 2012's Piramida og dette års Altid sammen, og til næste år er det et af landets mest internationalt-anerkendte og erfarne bands, der er klar til at indtage Alive. 

Som noget nyt flytter Alive Festival i 2020 fra det oprindelige, typiske tidspunkt midt i august til slutningen af juli og den første dag i august. Mens Early Bird-billetter allerede er udsolgt, kan du erhverve dig dine billetter Partout-billetter her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA