x

Nine Inch Nails annoncerer nyt album og turné

Nine Inch Nails annoncerer nyt album og turné

Trent Reznor & Co. udgiver nyt album i 2020

I et interview med magasinet Revolver har Nine Inch Nails-frontmanden Trent Reznor afsløret, at bandet har planlagt at udgive et album i 2020 – med den dertilhørende obligatoriske turné. Magasinet udkommer først til januar, men årvågne fans har fået fingre i et eksemplar og har på mediet Reddit fortalt, hvad der står. 

"Nine Inch Nails er ikke glemt. Bandet udgav for nylig The Definitive Edition af deres 2005-album With Teeth, og i 2020 har Reznor og Ross planer om at turnere med bandet igen – og lave ny Nine Inch Nails-musik" lyder det ifølge Consequence of Sound i artiklen.

Artiklen berører ikke, hvilken retning musikken bevæger sig for gruppen.

LÆS OGSÅ: Trent Reznor fra Nine Inch Nails vinder country-pris

Senest Nine Inch Nails var aktuelle, var tilbage i 2018, da de var aktive på en stort anlagt verdensturné, der blandt andet bragte dem til Roskilde, og deres seneste album, Hesitation Marks udkom i 2013. I perioden 2016-2018 udsendte de tre ep'er, senest Bad Witch.

Trent Reznor har de seneste år brødfødt familien i filmbranchen. Han har skrevet utallige soundtracks og scores til både serier og film. Blandt andet den uhyre populære film Bird Box (af Susanne Bier) kan nævnes, men Reznor har også arbejdet på Watchmen, Waves og The Woman in the Window.

Der er ikke forlydender om, hvor og hvor meget Nine Inch Nails har i tankerne at turnere.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA