x

Lana Del Rey annoncerer nyt album

Lana Del Rey annoncerer nyt album

Lana Del Rey udgiver et nyt album i begyndelsen af det nye år

Efter det meget anmelderroste Norman Fucking Rockwell! udkom i august, kan Lana Del Rey nu afsløre, at et nyt album udkommer allerede den 4.januar 2020. Det bliver dog et lidt specielt et af slagsen, da udspillet er et spoken word-album. Albummet byder på en art "freestyle poetry", og sangerinden og sangskriveren pusler da også med en digtsamling. Halvdelen af overskuddet fra albummet går samtidig til USAs oprindelige befolkning. 

"Jeg tænkte for nylig, at jeg gerne ville have, at albummet skulle koste 1 dollar. Jeg elsker tanken om, at idéer er til for at blive delt, og at de er uvurderlige. Jeg tænkte også, at jeg ville have, at halvdelen af den dollar skulle gå til de indfødte i landet, om det så er til fordel for deres rettgheder, eller for at de kan beholde deres arealer indtakte", siger Lana Del Rey selv i en video på Instagram.

LÆS OGSÅ: Streamingtjeneste censurerer kvinder fra covers

Tdiligere i år udgav sangerinden albummet Norman Fucking Rockwell!, og det modtog næsten udelukkende gode anmeldelser. Af GAFFA fik albummet også fem ud af seks stjerner.

"Så er Norman Fucking Rockwell sparket i gang, og ud over årets måske mest ballsy åbningslinje sætter det blændende titelnummer også effektivt stemningen for resten af albummet, der imponerende nok fortsætter ud ad samme sublime spor og udgør en plade, der trods sine næsten 68 minutter ikke føles et sekund for lang." skrev vi eksempelvis.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Lana Del Rey er stærkt tilbage på triumferende sekser

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA