x

Store julenyheder fra Justin Bieber

Store julenyheder fra Justin Bieber

Ny single, album, turné og dokumentarserie

Justin Bieber annoncerede juleaftensdag en række nyheder i en YouTube-video med titlen #Bieber2020, som du kan se nedenfor: Han udgiver en ny single, "Yummy", den 3. januar, efterfulgt af et album og en turné til USA og Canada, og den 31. december vil han fortælle mere om en ny dokumentarserie.

Hvornår albummet udkommer, er endnu ikke offentliggjort, mens touren begynder i Seattle den 14. maj, og det er oplagt at antage, at albummet er ude inden da. Turnéen, der altså kun går til USA og Canada i denne omgang, slutter i East Rutherford, New Jersey den 26. september. 

"Som mennesker er vi uperfekte; min fortid, mine fejl, alle de ting, jeg har været igennem. Jeg tror, jeg er lige, hvor jeg skal være, og at Gud har mig lige dér, hvor han ønsker mig," udtaler Bieber i videoen og fortsætter om det nye album:

"Jeg føler, at dette er anderledes, bare på grund af dér, hvor jeg er i mit liv."

I slutningen af videoen kan man høre lidt af den nye single, der som nævnt har titlen "Yummy".

LÆS OGSÅ: Storsmilende Bieber kørte den ind med playback

At Bieber har et nyt album på vej, kommer ikke som en overraskelse. I oktober offentliggjorde han et billede på Instagram, hvor han skrev: "Hvis dette billede når 20 millioner likes, udgiver jeg et album inden jul." Billedet nåede dog ikke det ønskede antal "synes godt om"-tilkendegivelser og blev fjernet, og albummet kom derfor ikke før jul – men det er altså på vej nu. I oktober lagde Bieber også et billede på Instagram med ordlyden "R&Bieber", hvilket kraftigt kunne antyde den musikalske retning på det kommende album, og det passer også fint med den musik, man kan høre i Biebers nye video.

Det nye album bliver Biebers i alt femte studiealbum og opfølgeren til den storstreamende Purpose fra 2015. Siden da har han været gæstevokalist på en række sange, blandt andet verdenshits som Major Lazers "Cold Water" i duet med MØ, remixet af Luis Fonsi og Daddy Yankees "Despacito" og Ed Sheerans "I Don't Care".

Se Biebers videoannoncering her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA