x

Kanye West udgiver nyt album – igen

Kanye West udgiver nyt album – igen

Denne gang er koret helt fremme

Den produktive Kanye West udgav juledag sit andet album i år, Jesus Is Born. Albummet er indspillet med Wests gospelkor Sunday Service Choir i den vokale hovedrolle og udsendes under kunstnernavnet Sunday Service Choir, med West i rollen som korleder og executive producer.

Albummet, der blev annonceret i et interview på Beats 1-radiostationen tilbage i oktober, byder på både gospelversioner af de ældre West-sange "Faith" og "Ultralight Beam", covernumre af blandt andre SWV's "Rain" og "Weak" og Soul II Souls "Back to Life" samt helt nye sange. Det følger oven på oktober måneds Jesus Is King, som også var et gospelinspireret album, dog med koret i en mere tiltagetrukken position og Kanye fremme i sin velkendte rolle som rapper.

West har også været i studiet med producerlegenden Dr. Dre om et helt tredje projekt.

LÆS OGSÅ: Kanye annoncerer opera og har nyt kristent album på vej

Kanye West og hans gospelkor, der også er kendt under navnet The Samples, har optrådt hver søndag hele året til såkaldte Sunday Service rundt om i USA ved større og mindre arrangementer, både åbne og lukkede. Her er der både blevet fremført Kanye West-sange, fortolkninger af pop- og soulnumre og traditionelle gospelsange.

GAFFAs anmelder var noget forbeholden over for albummet Jesus Is King, som han uddelte tre ud af seks stjerner til.

LÆS OGSÅ: Vorherre bevares: Fra Trumptosse til Jesus freak

Hør Kanye Wests "Ultralight Beam" fremført af Sunday Service Choir på det nye album Jesus Is Born:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA