x

Instruktører søger Nick Cave-fans

Instruktører søger Nick Cave-fans

Mute Records har annoceret genudgivelsen af de første fire albums med Nick Cave & the Bad Seeds i luksuriøse udgaver.

Foruden remasterede udgaver af originaludgivelserne vil dobbelt-cd'erne indeholde B-siderne fra de respektive albums singleudspil, en booklet samt en serie kortfilm af Iain Forsyth og Jane Pollard.

De to instruktører efterlyser nu et antal fans til at medvirke i kortfilmene, som vil blive filmet i Berlin, London og Melbourne i august og september.

Genudgivelserne af "From Her To Eternity", "The First Born Is Dead", "Kicking Against The Pricks" and "Your Funeral, My Trial" udkommer efter planen mod slutningen af året.

Netop de første plader plader var iøvrigt rimeligt repræsenterede ved maj måneds guldrandede Nick Cave & the Bad Seeds-koncert i KB-Hallen. Her fik vi således både "Your Funeral, My Trial", "Hard on for Love", "Wanted Man" og "Tupelo".

Tidligere på måneden kunne NME iøvrigt afsløre - selvom det ikke fremgår af Caves officielle hjemmeside - at der desuden er en ny bogudgivelse på vej fra Cave.

Der er ikke tale om en opfølger til hans knap tyve år gamle roman "..and the Ass saw the Angel", men derimod om en lille 46-siders sag om tilblivelsen af den seneste plade "Dig, Lazarus, Dig", og navnlig titelnummeret.

Bogen deler da også titel med pladen, og vil indeholde håndskrevne tekster og noter, fotos og interviews med såvel Cave som kunstnerne bag albummets cover, Sue Webster og Tim Noble. Desuden vil udgivelsen inkludere en cd med titelnummeret.

Selv siger Cave om bogen til NME:

"(Bogen) beskæftiger sig med forberedelsen og det endelige, strålende resultat af et projekt, som begyndte på bagsiden af en konvolut, bogstaveligt talt en stump af en idé, og endte med at udvikle sig til en original kulturel idé og en klassisk rocksang".

"Dig, Lazarus, Dig" udkommer 28. juli - iøvrigt samme dag som singleudspillet "Midnight Man" fra bemeldte plade.

Kontakt instruktørerne

Besøg Nick Caves officielle hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA