x

Natalie Cole har Hepatitis C

Natalie Cole har Hepatitis C

Den anerkendte 58-årige soul- jazz- og r'n'b-sangerinde Natalie Cole, datter af den afdøde crooner Nat King Cole, har fået konstateret smitsom leverbetændelse. Det skriver Reuters.

Det er efter al sandsynlighed et stofmisbrug, der ligger flere årtier tilbage i tiden, der har udløst sygdommen, hed det i en udtalelse fra en talsmand igår.

Tdiligere har sangerinden, der gennem karrieren har modtaget otte Grammyer, ærligt gjort rede for misbrug af alkohol, kokain og heroin i selvbiografien "Angel on My Shoulder" fra 2000. Et misbrug, hun dog kom til livs allerede i begyndelsen af 1980'erne.

Lægerne er optimistiske i forhold til behandlingen af sangerindens sygdom, som blev opdaget ved et rutinecheck. Selv siger sangerinden i en udtalelse:

"Jeg har været meget heldig og lært meget af mine erfaringer. Jeg er omgivet af min familie og mine venners kærlighed og støtte. (Jeg vil) møde denne udfordring med hjertelig optimisme og determinering. Det er sådan, jeg har tænkt mig at forholde mig til denne nye udfordring i mit liv".

Natalie Cole albumdebuterede med "Inseparable" i 1975 og har en lang række pladeudgivelser og priser bag sig.

Coles hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA