x

Simon Kvamm annoncerer nyt band – og koncerter

Simon Kvamm annoncerer nyt band – og koncerter

Hugorm er navnet på hans nye trio

I august 2019 gav Nephew på Smukfest deres, med Simon Kvamms egne ord, "sidste koncert i denne omgang", og nu er Kvamm så klar med et nyt projekt, trioen Hugorm, der samtidig annoncerer to koncerter og en ep.

Gruppen blev dannet i Klitmøller i Thy i 2017, har allerede givet enkelte, mindre optrædener og består af Simon Kvamm, Morten Gorm og Arni Bergmann, der både fungerer som band og producertrio. Arni Bergmann er i øvrigt tidligere lydmand for både Nephew og et tredje af Simon Kvamms projekter, De Eneste To med Peter Sommer.

LÆS OGSÅ: Nephew holder pause

Simon Kvamm fortæller i sit nyhedsbrev, at Hugorm handler om at "rase ud, rense ud og ikke mindst spasse ud", og han beskriver musikken på følgende vis: "Hvor lækkert ville det ikke smage, hvis man hældte noget Massive Attack og noget Malk de Koijn og noget Prodigy og noget Love Shop og noget Post Malone i samme gryde??!!" 

Han siger desuden, at bandet blev startet med nogle instrumentalskitser fra Morten Gorm, som Arni Bergmann syntes mindede om 90'er-rock, og som Kvamm fik lyst til at skrive tekster til: "For mig var det en befrielse at synge på musik, startet af nogen andre end mig selv."

Hugorm er allerede blevet annonceret til Roskilde Festival, hvor de skal spille på en af de mindre scener, og nu offentliggør gruppen yderligere to koncerter, en i vest og én i øst, da alle tre medlemmer, med Kvamms ord, har "både ben og hjerter plantet i begge dele af landet". Hugorm kan opleves her:

KPH Volume, København, 20. marts
Hanstholm Hallen, Hanstholm, 21. marts

Billetsalget begynder fredag den 10. januar klokken 10, til KPH Volume-koncerten på Ticketmaster og til Hanstholm-koncerten på Tikkio.

Gruppen udgiver den 24. januar deres debut-ep, Folk skal bare holde deres kæft.

Simon Kvamm har siden debuten i 2000 udgivet seks album med Nephew, to med De Eneste To og et enkelt soloalbum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA