x

Mac Miller udgiver nyt album fra det hinsides

Mac Miller udgiver nyt album fra det hinsides

Circles udkommer 17. januar

Den afdøde rapper Mac Miller udkommer med et nyt album fra det hinsides. Det nye album, Circles, udsendes den 17. januar ifølge rapperens familie, som bragte nyheden på Mac Millers Instagram. Pladen skulle have været en følgesvend til 2018's Swimming, som desværre skulle vise sig at være den unge Pittsburgh-rappers sidste album, inden han døde af en blanding af narkotika og alkohol i september 2018, kun 26 år gammel.

Det er Mac Millers producer Jon Brion, der har færdiggjort det nye album. Han var med til at arbejde på rapperens forrige plade, og han har fuldendt den nye baseret på de mange samtaler, han har haft med rapperen, inden hans bortgang. Til sammen skulle de to album og deres navne danne det overordnede tema, "Swimming in Circles".

Familien fortæller i Instagram-opslaget (se nedenfor), at de er meget taknemmelige for Jon Brions arbejde med det nye album, da de føler, Mac Miller ville have ønsket projektet fulgt til dørs: "Vi ved, at det var vigtigt for Malcolm, at verden hørte det." Familien takker for støtten fra fansene og fortæller også, at det bliver det sidste opslag på Mac Millers kanaler.

Mac Miller blev fundet død den 7. september 2018 i Los Angeles. Han døde af en overdosis forårsaget af en blanding af alkohol, fentanyl og kokain. Det viste sig senere, at han havde købt fentanyl-fyldte piller i troen om, at det var oxycodon, hvilket kunne være årsagen til dødsfaldet. Tre mænd blev sigtet i sagen for at have solgt dødbringende narkotika.

LÆS OGSÅ: Mac Miller-nekrolog: Gone too soon

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Circles. January 17.

Et opslag delt af Mac (@macmiller) den


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA